Valpekull

VALPER FØDT ETTER N UCH IGNAHEIM'S CARMA

3 hanner og 7 tisper ble født 13.04.2022 hos Kennel Jaktpartners i Sverige. Valpene er etter Jaktpartners Abraxas (Aron) og N UCH Ignaheim's Carma. Begge foreldre er blant annet høyt jaktpremiert fra Tyskland.  Et veldig spennende kull som jeg ser frem til å få en tispevalp fra i juni, Jaktpartners Gerda!
Grunnet avbestillinger er det per 08.05.2022 2 hanner og en tispe ledig for salg til aktive hjem. Ta kontakt med meg hvis du er interessert i valp, så kan jeg videreformidle kontakt.
OPPDATERT 25.07.2022:
Alle valpene er nå solgt. Deres nye hjem er i Sverige, Norge, Finland, Belgia og USA.

Valper fra Kennel Ignaheim vokser opp i hjemmemiljø og jeg legger stor vekt på sosialisering og tilvenning av valpene. Valpene får være mye ute når været tillater det, vi kjører bil og klipper klør. Glade og trygge valper er målet!

Valper fra Kennel Ignaheim leveres med veterinærattest, er chipmerket og forhåndsregistrert i Norsk Kennel Klub.


Ella, 4 mnd (Cruella vom Forsthaus Hubertus, født 15.04.2020). Håpet er at Ella skal bli godkjent og klar for sitt første valpekull i 2023. Les mer om Ella under "Kennelens hunder" og "Nyheter".

Fødte kull etter tisper fra C-kullet

Det er født kull etter 3 tisper fra C-kullet.

Ignaheim's Carma x Aldo Von Salloch (Sverige/Slovenia), 5 hanner og 4 tisper ble født 27.02.2021, Kennel Jaktpartners, Sverige.

Ignaheim's Cobra  x  Gordon Vom Auenland (Tyskland), 6 hanner og 3 tisper ble født 05.02.2020. Kennel Jaktpartners, Sverige.

Ignaheim's Cobra x  Ilex Von Der Kindsburg (Tyskland), 6 hanner og 2 tisper ble født  14.02.2019. Kennel Jaktpartners, Sverige.

Ignaheim's Carma x Gordon Vom Auenland (Tyskland), en tispevalp ble født 02.07.2019. Kennel Jaktpartners, Sverige.

Ignaheim's Caya x Best Alfa Ori  (Tjekkia), 6 tisper og 2 hanner ble født 18.09.2019. Kennel Potensial, Stjørdal.

Valpene fra disse kullene er nå bosatt i Norge, Sverige, Sveits, Tyskland, Canada og Tjekkia og det skal bli svært spennende å følge dem fremover.

       

Ignaheim's Cobra med valpene som ble født 05.02.2020.

Ignaheim's Colt

Ignaheim's Colt bor hos Karoline i Hønefoss.

Ignaheim's Caya

Ignaheim's Caya bor hos Lisa og Fredrik i Trondheim.
Ignaheim's Caya 3 mnd

Caya 4 måneder

Ignaheim's Coco

Påskehilsen fra Ignaheim's Coco

Levering fra fylte åtte uker

Valpene har forlatt redet en etter en. Jeg har så langt bare fått gode tilbakemeldinger fra eierne og det er veldig hyggelig! Vi ønsker lykke til og håper å kunne følge alle sammen på veien videre.
Ignaheim's Cava, til daglig Siska, øver seg på å bli god gårdshund

Test på duevinge

Ved seks ukers alder ble valpene testet på duevinge. Det var lite å utsette på interessen!
Ignaheim's Cobra i sin første stand

Valpene er 6 uker

Valpene har nå blitt seks uker og kullet utvikler seg til å bli et meget jevnt kull med trivelige valper.

Valpenes navn er: Ignaheim's Colt, Ignaheim's Caizer, Ignaheim's Caro, Ignaheim's Cobra, Ignaheim's Carma, Ignaheim's Cava, Ignaheim's Caya, Ignaheim's Coco og Ignaheim's Cala.


Takk til Anna-Lena Pilgram som har laget denne kollagen av alle valpenes hoder. Bildene er tatt av Mikaela Jensen.

Valper født 07.01.2016!

9 valper ble født 7. januar 2016. Kullet består av seks tisper og tre hannhunder. Både Aura og valpene har det fint!

Interessert i valp fra dette kullet? Med denne kombinasjonen håper jeg å få valper med stor arbeidsvilje og jaktlyst, godt rasetypisk eksteriør og et godt gemytt. Kombinasjonen er meget spennende og representerer nye gener inn til Norge som forventes å styrke bruksegenskapene i den norske populasjonen. Parringen er godkjent og anbefalt av avlsrådet i Norsk Weimaraner Klubb.

Ta kontakt med meg på e-post: trude.wikstrom@Outlook.com eller eventuelt på telefon +47 977 14 863.

Aura og valpene. Her er valpene en dag gamle.

VALPER 2016

DESEMBER 2015

Aura venter valper! Valpene ventes født ca. 8. januar og vil være leveringsklare medio mars 2016. Valpenes far er Beniamino z Brdskych boru, til daglig kalt Loki. Loki bor i Tyskland, er godkjent avlshund der med de høye kravene dette utgjør, og er eid og trent av Anna-Lena Pilgram. Takk til Anna-Lena for at jeg fikk bruke denne fantastiske hannhunden! Loki er trent og brukt til all slags jakt, også til villsvin og ettersøk der han har utmerket seg spesielt.

Med denne kombinasjonen håper jeg å få valper med stor arbeidsvilje og jaktlyst, godt rasetypisk eksteriør og et godt gemytt.

Hvis du er interessert i valp etter disse hundene så kan du ta kontakt med meg på e-post: trude.wikstrom@outlook.com

Aura og Loki er meget typelike hunder som begge har stor arbeidsvilje kombinert med godt eksteriør og godt gemytt.

B-kullet født 2012

Ignaheim's Bolt står for rype. Bolt bor i England og er eid av Sally og Adrian Morgan, Kennel Pharelis. Takk til dem for lån av bilde!

DKV-13-14 NV-14 NORDV-14 NV-15 Ignaheim's Betty Boop eid av Eva og Kent Pedersen, Kennel Hella. Foto: Mikaela Jensen

Ignaheim's Borka bor sammen sine menneskesøsken utenfor Halden. Han er svært glad i barna! Takk til eier Benedichte Røyter for lån av koselig bilde!

7 valper født 9.mai 2012

Valpene etter Aura og Roy ble født 9. mai. Alt er fint med mor og valper. Gjennomsnittlig fødselsvekt var ca. 300g. 10 dager gamle var valpenes gjennomsnittsvekt ca. 1 kg. De har også fått klippet klørne for første gang og 14 dager gamle skal de få sin første ormkur.
Valpene åpnet øynene mellom dag 10 - 13 og de har tatt sine første vaklende skritt.

Per 18. juni er det to hanner ledige til de rette kjøperne. De ønsker seg et godt hjem med mulighet til jakt og friluftsliv!

Livet de første 14 dagene er svært bedagelig. Her er noen av valpene fire dager gamle. Foto: Thomas Lie Larsen

Valper 2012

Aura Lunar Ignaheim er parret med INT N SE DK UCH NV-08-10 DKV-09-11 Hella's Roy, regnr. 06040/07. Valper ventes født i begynnelsen av mai og blir leveringsklare første halvdel av juli. Parringen er anbefalt av Norsk Weimaraner Klubbs Avlsråd.

Jeg har vært så heldig å kjenne Roy helt siden han ble født i 2007. Han er en meget trivelig hannhund på alle måter og jeg er glad for at jeg fikk bruke ham på Auras første kull. Roy er premiert på både jakt- og apportprøver, også i Eliteklasse i Sverige. I tillegg har han et meget godt eksteriør (titlene taler for seg) og et helt supert gemytt. Du kan lese mer om Roy på Kennel Hella's hjemmeside: www.kennelhella.net

Aura kan du lese mer om under "Kennelens hunder".
Kombinasjonen mellom Roy og Aura er meget spennende. Målet er at valpene arver foreldrenes gode bruksegenskaper, rasetypiske eksteriør og supre gemytt!

Aura ble BIS på NWKs spesialutstilling 2011 for dommer Manfred Reuper, Tyskland. (Foto: Leif Ottesen)